MargaretaBlafield

Kirjojen ja kulinarististen nautintojen pyörityksessä.

 

Vaikka minäkään en tykkää tungoksista , enkä yleensä käy messulla, päätin kuitenkin lähteä viikonloppuna pääkaupungin hulinaan kun jotkut tällä Usarissa tapaamani ystät kertoivat lähtevänsä sinne, ja olisihan se kiva nähdäkin ihan luonnossa eikä pelkkänä kuvana, josta ei saa minkäänlaista käsitystä ihmisen personallisuudesta.

Huh, olipa hulinat!  Välillä ihan pyörytti ja menetti täysin suuntavaistonsa siinä ihmismyylläkän täyttämässä avolabyrintissä.

Nyt saapuivat kaksi alle kouluikäistä isotädin hulivilikakara päiväkodista ja eskarista äitinsä kera kotiin, joten messuraportoinnista ei tällä erää tuu mittään.

Juttua riittää, kunhan kerkiän.

En osaa edes kirjoittaa ilman hiirtä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Alexius Manfelt

Margareta kiltti, me, siis rouva Äitini ja minä, emme ehtineet lainkaan niille muille messuosastoille. Väsyimme ennen niille pääsyä ja aterioimme ihan rahavaanomaisesti Hesburgerin tarjoamaa evästä.

Toivottavasti oli mielenkiintoiset ruuhkat?

tuus
am

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield

Oli todella kiva olla välillä lasten kanssa. Luin eilen niille Peter Panista joku Walt Disney versio ja aika kamala oli iltasaduksi. Meinasin ite nukahtaa, mutta lapset vaativat lukemaan loppuun.
Harmi kun kaikki sesarusten lapset asuvat niin kaukana, että niitä tapaa harvoin jos ollenkaan.

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield

Aleksius, en ehtinyt edes mitään kirjoittamaan sinuun blogiisi, kun minun koneeseeni on tunkeutunut joku hakkeri joka tahallaan tekee kiusaa, että omaa läppärini on nyt käyttökelvoton ja olen tänään kun olisi pitänyt kirjoittaa vaikutelmiani veljentyttären konella hermoillut kun olen opetellut kirjoittamaan ilman hiirtä, kun hän ei hoksannut sanoa,ettei heillä ole hiirtä kun kyselin onko kone käytössäni.
Ei noi nuoret aikuiset oikein tajua, että me vanhukset emme pysy heidän kiiretahdissaan perässä. Kerralla pitäis oppia kaikki temput.
Lasten kassa synkkaa paremmin.

Kaksi päivää messuhulinaa oli liiankin mielenkiintoista ja monessa paikassa olisi pitänyt olla yhtä aikaa.
Huomenna pitää olla seminaarissa ja hirveä määrä postia ja kommentteja tullut ja niin edelleen...
Toivotan hyvää matkaa pohjoiseen teille!